Online

Hai să le oferim celor care te vizitează online cele mai bune informații despre tine!

Ești o voce într-un loc cu milioane de voci. Ce o face pe a ta să fie auzită? Ce identitate vizuală ai? Ce spun textele pe care le folosești ca să te promovezi? Care este percepția clienților tăi referitor la brandul tău? Cum se poziționează brandul tău pe piață?

Pe online nu trebuie doar să exiști, ci să vorbești tare și bine, ca și cum ai avea o portavoce. Fiecare text de promovare și fiecare pagină de social media trebuie să devină un influencer în domeniul său. Stiloul Creativ e acea portavoce pe care o cauți, dar nu știai. Acum ai aflat. Ce-ai să faci? Stai pe silent sau dăm volumul mai tare brandului tău?

Newslettere

La prima vedere pare ușor de scris, însă un newsletter care să vândă e ca o formula matematică. Calculul cuvintelor-cheie pe care trebuie să le folosești, ingeniozitatea mesajului și modul prin care să-l faci pe destinatar să se simtă important când primește newsletterul tău creează formulă perfectă. Stiloul Creativ ți-o poate obține!

Oferte

Într-o ploaie de oferte, a ta poate intra în anonimat. Un text potrivit o poate face vedetă. Scoate-ți ofertele din umbră și pune-le în lumina reflectoarelor, acolo unde merită! Nu e destul să fie scrise, trebuie gândite ținând cont de ce emoții ar trebui să trezească și ce ar trebui să-l facă pe cititor să facă. Iar această abilitate de a transforma o ofertă într-un îndemn îl transformă pe copywriter într-un fel de magician al cuvintelor. N-ai vrea să-ți facă un truc?

Social Media Management

Comunică inteligent cu prietenii tăi și transformă-te într-un brand care merită un Big Like. Lasă-ne pe noi la cârma paginilor tale de social media. E timpul ca paginile tale să aibă o identitate vizuală puternică și un mesaj care să creeze ecou. Ce-ai spune să dăm boost la brand awareness? Stiloul Creativ este acel social media strategist de care vorbești că ar fi bun să-ți transforme paginile, dar nu-i știi încă numele.

Blog

Dacă ai un blog, bravo! Dacă încă te mai gândești să ai unul, înseamnă că eviți să comunici cu clienții tăi. Blogul te poziționează bine în Google și în atenția clienților. Cu cât îl creezi mai devreme, cu atât va fi mai important. Cu cât aștepți, cu-atât permiți concurenței să fie cel puțin cu un pas înaintea ta. Textele de pe blogul tău pot fi scrise de Stiloul Creativ, dar ideile sunt ale tale. El va fi editorul articolelor care te vor transforma într-o voce puternică în domeniul în care activezi.

Descrieri de produse/servicii

Vrei ca produsele sau serviciile tale să nu pară plictisitoare și banale?

Spune-mi cum sunt produsele/serviciile tale ca să-ți spun cum mă fac să ma simt când aflu despre ele. Cu alte cuvinte, dacă vrei o descriere care să vorbească răspicat despre cât de grozave sunt produsele/serviciile tale, atunci le vrei scrise de Stiloul Creativ.

 

 

 

 

Top