Despre noi

Cine suntem?

Stiloul Creativ a luat contur în mai 2015 când a pornit ca una dintre primele companii de copywriting din România. Cu un portofoliu inițial care cuprindea doar agenții de publicitate, Stiloul Creativ a semnat textele publicitare a peste 30 de branduri cunoscute încă din primul an. La scurt timp după deschiderea oficială, și-a dezvoltat aria de expertiză, specializându-se în social media marketing într-o perioadă când era o piață nebătătorită încă. Dezvoltarea strategică a prezenței pe social media a brandurilor din portofoliu au ajutat Stiloul Creativ să devină cunoscut ca fiind o companie care oferă rezultate.

Cu dorința de a oferi servicii complete și de calitate, Stiloul Creativ și-a dezvoltat echipa și a creat parteneriate care să acopere toate nevoile de promovare și de comunicare a clienților săi.

În prezent, Stiloul Creativ oferă servicii specializate de copywriting, social media marketing și branding, iar parteneriatele solide cu alte companii din industrii conexe, ne ajută să dezvoltăm prezența unui brand în toate mediile în cel mai creativ mod posibil.

Alătură-te companiilor care vorbesc bine despre noi pentru că ne pricepem să scriem bine despre ele.