Copywriting

E timpul să privești diferit modul în care te promovezi.

Dacă te-ai întrebat mereu cum ai putea să faci lucrurile diferit, atunci noi îți vom furniza răspunsurile. Spune-ne ce vrei să faci și consultanții noștri îți vor pune la dispoziție un plan. Vom analiza, cerceta și vom furniza o strategie de marketing de conținut, personalizată.

Totul începe cu un plan!

Nimeni nu-ți cunoaște afacerea mai bine decât tine. De aceea, folosim o abordare colaborativă pentru a învăța de la tine despre afacere și valorile sale. Apoi traducem această înțelegere într-un text eficient. Feedback-ul tău va fi filtrul prin care va trece fiecare text, pentru că scopul principal este să fim partenerii tăi în dezvoltarea afacerii.

Îți oferim pârghiile necesare:
idea-icon Created with Sketch.

Strategie de conținut

Hai să-i dăm brandului tău o voce! După o analiză SWOT (puncte tari, slăbiciuni, oportunități și pericole) vom crea o strategie de conținut personalizată care va îți va transforma brandul într-un nou lider de opinie în domeniul său. Cu o strategie bine stabilită, orice tip de text va fi scris cu focus pe branding, iar fiecare canal de comunicare disponibil va fi spațiul în care brandul tău va vorbi și se va apropia de clienții.

website-copy-icon Created with Sketch.

Conținut creativ pentru
website & landing page

Website-ul sau landing page-ul companiei e purtătorul tău de cuvânt în lipsa ta. Vrei ca el să-ți aducă clienți, da? Atrage atenția, câștigă încredere, stârnește emoție și convertește un vizitator într-un client prin texte scrise strategic.

strategie-continut Created with Sketch.

Copywriting B2C & B2B

Vorbește-i audienței tale pe limbajul ei!
Când mesajul tău e adaptat și demonstrează că-i cunoști nevoile și temerile clientului, iar tu oferi soluții personalizate, atunci ai câștigat accesul la dialog.

copywriting-blog Created with Sketch.

Texte pentru blog

Postările de blog scrise încât să capteze interesul față de ce oferi, dar și ținând cont de regulile SEO, devin biletul de acces în mintea consumatorului cât și în preferințele Google. Îți vom scrie fiecare text pentru blog, iar cu fiecare postare vei fi mai aproape de prima pagină și mai prezent în fața audienței tale. Mai multă vizbilitate, mai multă încredere în brandul tău – calea sigură spre un brand care să devină un influencer în domeniul său. 

email-marketing-icon Created with Sketch.

Newslettere & E-mail marketing

Convertește prospecții în clienți care îți cunosc produsele prin newslettere sau orice altă formă de email marketing. Pune Stiloul Creativ să ți le scrie și vei obține acest lucru. Un newsletter sau o campanie de e-mail marketing bine realizată va ”lipi” brandul de mintea prospecților și va reîmprospăta memoria clienților care au apelat la tine în trecut.

texte-brosuri Created with Sketch.

Broșuri și flyere

Ai doar câteva secunde la dispoziție ca broșura sau flyerul tău să capteze interesul sau să devină hârtie aruncată la coș. Ce destin vrei să aibă? Cu o strategie de conținut bine făcută, acea hârtie poate să vândă în locul tău. Designul bine ales atrage atenția, iar conținutul îl poate convinge să-ți devină client. Alege Stiloul Creativ pentru a avea o broșură și un flyer care să ofere informații valoroase și care să îți câștige clienți, fâcând din investiția ta una profitabilă.

comunicate-presa-icon Created with Sketch.

Comunicate de presă și advertoriale

Industria media are deja atenția și încrederea cititorilor. Profită de acest avantaj și oferă-le comunicate de presă și advertoriale adaptate audienței lor și vorbește-le ca și cum ar face-o acea publicație. Folosește Stiloul Creativ pentru a furniza un text care să aibă puterea să fie preluat de presă. Vom găsi știrea interesantă din materialul tău de PR și o vom folosi în avantajul tău.

Traseul pe care îl va urma Stiloul Creativ pentru a mapa textele de care ai nevoie:
step1 Created with Sketch.
step2 Created with Sketch.
step3 Created with Sketch.
step6 Created with Sketch.
step4 Created with Sketch.
step7 Created with Sketch.
step5 Created with Sketch.