Branding

TU vrei o stategie puternică de brand. Noi vrem să fim coautori la povestea ta de succes.

Tu vrei ca brandul tău să comunice într-un mod convingător și creativ prin fiecare prezență. Noi vrem să fim stilistul vestimentar al brandului tău.

Rezultatele bune vorbesc bine despre tine și despre noi. Hai să le obținem!

povestea-icon Created with Sketch.

POVESTEA

Oamenii cumpără povești, nu produse sau servicii. Îți punem la dispoziție Stiloul Creativ pentru a obține acel brand story care să creeze muzicalitate cu emoțiile oamenilor și valorile brandului tău.

Fiecare poveste începe în mintea creatorului – cel care e în spatele brandului – și continuă în mintea consumatorului, dacă ajunge la el. Stiloul Creativ va umaniza brandul pentru a-l pune la aceeași masă cu consumatorul. Vom scrie acea poveste autentică care te conectează cu publicul țintă, folosind valorile, misiunea și vocea brandului.

sloganul-icon Created with Sketch.

SLOGANUL

Un slogan bun este vital pentru identitatea unui brand. Sloganul surprinde întregul sistem de valori care definește personalitatea brandului.

Vrei un slogan memorabil care să aibă puterea să intre ușor în mintea oamenilor și să rămână acolo? Stiloul Creativ ți-l va obține.

Împreună vom trasa coordonatele către acel mesaj-cheie menit să creeze ecou în mintea publicului țintă.

logo-design-icon Created with Sketch.

LOGOUL

Vrem să ne lăudăm că am creat logo-ul brandului tău. De aceea, credem că identitatea unui brand trebuie tradusă corect printr-un logo puternic, care să fie memorabil, versatil, redimensionabil și atemporal. Pentru designul logo-ului aplicăm un proces creativ metodic care creează firul narativ către conceptul potrivit. De la cercetare până la implementare se află zeci de schițe care au trasat drumul către conceptul care surprinde perfect esența brandului.

Logo cu personalitate creat de designeri cu experiență – rețeta de succes pentru brandul tău.

sloganul-icon Created with Sketch.

DEZVOLTARE CONȚINUT VIZUAL

Câte cuvinte spune o imagine?

Noi te ajutăm să obții o identitate vizuală a brandului în online și offline, care să conecteze brandul cu publicul țintă. Echipa noastră de colaboratori cu experiență în grafică, fotografie și video vor traduce strategia de brand în vizualuri care să creeze amprenta brandului tău. Vom începe cu o strategie și vom obține conținut grafic, foto și video autentic, care să facă audiențele-cheie să reacționeze acolo unde se întâlnesc cu brandul tău.